Wie is Nathalie? 

 

 Dat ben ik, de vrouw achter " Kracht van Creativiteit" !

Ik leef bewust het leven, met al zijn Ups en Downs.

Net als jij, heb ik genoeg bagage vol levenservaring en levenslessen.

Alles wat er op mijn pad is gekomen en nog komt neem ik mee, stop ik denkbeeldig in een van mijn koffers en doe er mijn voordeel mee! Herkenbaar?! 


Een kijkje in mijn koffers!

 

De  grote linker koffer daar zit liefde in! Liefde voor het leven. Liefde wat ik graag weg  geef, aan mijn echtgenoot, kinderen, familie, vrienden, collega's, buren en aan mensen zoals jij. Liefde voor mijzelf. Liefde is Energie! De energie waar je alles op kan bouwen! De belangrijkste koffer voor mij!

 

Wat betekend Liefde voor jou?

 

De vierkante Koffer daar zitten al mijn reiservaringen in. Reizen die ik heb gemaakt zowel privé als voor mijn werk als reisagente. Geweldig dat ik zo een koffer heb, vol avontuur!

 

Wat is voor jou Avontuur?

 

De kleine bruine koffer in het midden staat voor balans. In balans zijn. Hoe doe ik dat?! Dit doe ik door te genieten van ons gezin en alle andere dierbare in mijn leven, gezond te eten, te mediteren, bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en voldoende te bewegen.

 

Ben jij in Balans?

 

De zwarte koffer staat voor kracht. Als ik deze koffer open, zie ik de kracht die ik heb ontwikkeld op mijn levenspad. Kracht die ik als kind nodig had om mijzelf te ontwikkelen, als tiener om zelfstandig te worden, kracht om te accepteren dat het goed is zoals ik ben als ADHD'er oftewel, Alle Dagen Heel Divers. En in 2020 had ik al mijn kracht nodig voor de behandeling tegen borstkanker. Kracht is mijn wondermiddel om te genieten van het leven en dat doe ik dan ook! Het glas is bij mij altijd half vol!

 

Wat is jouw Kracht?

 

De bruine koffer boven op de stapel koffers, is mijn koffer vol Dankbaarheid.

Dankbaar dat ik Leef!. Dankbaar dat ik kan zien, horen, ruiken, proeven, praten, voelen, dansen,lezen en nog veel meer! 

Dankbaar ben ik voor de mensen in mijn leven en voor de lessen die het leven mij bied.  Heel dankbaar dat ik kan leren door middel van het  volgen van een cursus, webinar, seminar, podcast of uit boeken.

Dankbaar dat mensen zoals; Jack Canfield, Christine Kane, Joyce Schwarz, Shakti Gawain, Michael Pilarzyck, David de Kock, Vincent van den Burg, Marinus Knoope en Leo Bormans mij hebben geïnspireerd en dit nog steeds doen.

Dankbaar dat ik het geleerde weer kan delen met jou!

 

Waar ben Jij Dankbaar Voor?

 

De rugzak is gevuld met Creativiteit. Deze neem ik overal mee naar toe. Creativiteit is mijn brandstof! Ik werk met creatieve verbeeldingskracht. Mijn Visionbook is mijn bijbel en mijn Vision board een krachtig stuk gereedschap om focus te houden en over te gaan tot actie! Actie om als Inspirator en Vision Board Coach mensen te inspireren, enthousiasmeren, motiveren en activeren hun mooiste leven te gaan leven!

 

Wil jij ook zo een Rugzak? 

Wil jij ook over tot Actie?

 

Ik coach je graag bij het ontwerpen van een Vision Board! en de daarbij behorende vervolg stappen!

Het kompas naar jouw dromen en doelen!