Een Vision board

 

 

Het Vision board is een krachtig stuk gereedschap wat men kan gebruiken om doelen te bereiken en dromen uit te laten komen.

 

Het ontwerpen van een Vision board is intensief en leuk om te doen. Het is meer dan scheuren, knippen , plakken, tekenen en schrijven. Het is bewust aan de slag gaan met doelen en dromen. Dit kan je doen als individu maar ook met je partner, een vriend of vriendin, het gezin, team en bedrijf. 

 

Zelf maak ik iedere keer weer, met veel passie een Vision board. Het heeft mij al mooie dingen gebracht. Graag deel ik er eentje met je.  Op het Vision board hier boven gemaakt in de maand maart 2018, staat een vrijstaand huis in het groen. Wij waren op het moment nog woonachtig in een hoekwoning en hadden net de hypotheek omgezet. Niet echt van plan om op korte termijn het huis te verlaten. Maar tijdens een fietstocht in mei 2018, zagen wij een vrijstaand huis aan de bosrand te koop staan. Dit huis was ons droom huis! We zijn gaan kijken op 6 juni 2018 (Onze trouwdatum, detail ;-) ). We waren meteen enthousiast en brachten een bod uit. Na wat over en weer bieden, zijn wij tot een akkoord gekomen. En sinds 15 November 2018 de trotse bezitters van het huis op een geweldige plek. Veel groen, rust en ruimte, helemaal zen dus.

 

Wat ik hiermee wil zeggen, is dat als je echt iets heel graag wilt en je gelooft er in, het uiteindelijk op jouw pad zal komen. Wel is het aan jou, wat je met de mogelijkheden en kansen doet die dan op jouw pad verschijnen.

 

Een Vision board helpt je focus te houden!