Workshop!

 

 

 

Door de drukte van alle dag, vergeet je vaak jezelf. Wat zijn jouw doelen, dromen, wensen en verlangens?? Wat doe jij daarmee? Denk je er vaak over na, maar blijft het daarbij?

 

Maak je doelen, dromen, wensen en verlangens zichtbaar! Ontwerp je persoonlijke visionboard!!

 

Een workshop waar jij bezig mag zijn met wie jij bent en met jouw doelen, dromen en wensen!

 

Tijdens de workshop ga jij een visionboard maken. Dit is een soort moodboard maar dan gericht op jouw persoonlijke doelen, dromen, wensen en verlangens. Het woord visionboard  zegt het al; het laat zien wat jij voor je ziet, hoe jij wilt dat jouw toekomst er uit moet komen te zien. Op het visionboard ga jij visueel maken wat je (onderbewuste) dromen en verlangens zijn. Wat wil je voor elkaar krijgen, hoe wil jij je voelen en wat wil jij beleven? Door deze visualisatie, breng je jouw doelen dichter bij jezelf. Beelden zijn helder. Je kan letterlijk voor je zien hoe jouw dromen eruit kunnen zien. Dit geeft jou inzichten en geven je zeker een aanzet tot het verwezenlijken van deze doelen.

Hoe dan, vraag jij je waarschijnlijk af? Door het visionboard wat je tijdens de workshop hebt gemaakt zo neer te zetten dat je er elke dag naar kijkt! Dit proces helpt de kracht van het onderbewuste. Als je elke dag jouw wensen, doelen en dromen echt voor je ziet, ga jij je meer focussen op dat gene wat jij wilt hebben, beleven of doen. Dit proces zal jou helpen je focus vast te houden  en zal je helpen over te gaan tot actie. 

 

Een Dag workshop!

     

Hoe ziet het programma van zo’n visionboard workshop dag eruit?

 

Allereerst is er tijd voor een korte kennismaking onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Daarna zal ik het dagprogramma doornemen en kunnen wij van start!!

 

Wij beginnen de dag met opdrachten om jou nog bewuster te maken van jouw wensen, dromen, verlangens en doelen. Laat je vooral verrassen vandaag, want dit is JOU dag!

 

Na de lunch zullen wij even een korte pauze houden en als het weer het toe laar gaan wij heerlijk naar buiten. Daarna zal jij aan de slag gaan met het visualiseren van JOUW toekomst.

Dit ga je doen door middel van foto's, teksten en andere materialen te verzamelen.

Je kan gebruik maken van diverse magazines waar je de beelden en teksten uithaalt. Deze leg jij op een stapel. Zodra jij het gevoel hebt genoeg beelden en teksten te hebben, ga jij sorteren. Daarna ga je de definitieve keuze van beelden en teksten zo op plakken dat het helemaal jouw visionboard wordt!

 

TIP

Het is ook een  idee om  een  foto van jezelf mee te nemen naar de workshop. Bijvoorbeeld foto's waar je glimlachend op kijkt of waar je goede herinneringen aan hebt. Heb jij andere plaatjes of teksten al bewaard en wil je die gebruiken, neem mee!  Zodat jij deze kan gebruiken voor op jouw visionboard.

 

Als afsluiting de visionboarden na bespreken. De eerste stap richting jouw droom of doel is gezet. Als jij elke dag even de tijd neemt om jouw visionboard te bekijken en je neemt de plaatjes, affirmaties en foto's goed in je op, dan zal je bewust en onbewust tot actie overgaan!! 

 

Voor deze workshop heb ik een prachtige locatie gevonden in Lelystad op de groene velden genaamd Tuin &.Thee! Als je drukt op de groene knop hieronder, kan je deze bijzondere plek zien! Een prachtig Tuinhuis, waar men heerlijk in alle rust kan werken aan wensen, dromen en doelen!

 

 

Ben jij enthousiast en gun jij jezelf ook een mooie en inspirerende dag? 

 

 

 

Dan kan je aan melden op de volgende data:

4   Januari 2020 

18 Januari 2020

 

 

 

 

 

Een hele dag* voor jezelf inclusief Coaching & materialen, Koffie/thee/water en wat lekkers en lunch en DIVERSE VERASSINGEN!  

 

Deze bijzondere dag waar jij helemaal jezelf mag en kan zijn en waar jij bezig bent met jouw doelen, dromen en wensen kost  € 99,00

 

Door op het pijltje te drukken bij de datum kan je jouw gewenste datum aanklikken. Rest volgt vanzelf!

 

Vision Board Workshop

Dag Workshop

van 09.30 tot 16.30

€ 99,00

€ 89,00

  • Beschikbaar

 

*De dag begint om 09.30u en zal duren tot 16.30u.

 

Minimaal aantal deelnemers 5 en  maximaal 7.